Przykładowe Menu

Oferta menu na KOMUNIE 2016

 

1)   Obiad:

Rosół z makaronem;

 ziemniaki, kluski śląskie;

    4 gatunki mięs (2 sztuki na osobę- kotlet schabowy, pieczeń wieprzowa, rolada wołowa, filet z kurczaka w panierce serowej);

3 rodzaje surówek (buraczki, mizeria, surówka wiosenna).

2)    Zimna płyta:

-    2 rodzaje sałatek

-    2 rodzaje mięs na zimno, tzatzyki;

-    Półmisek wędlin;

-    Tortille z dipami;

-    Tymbalik z drobiu;

-    Koreczki mieszane;

-    Tartinki (mieszane kanapeczki z krakersów- 2 rodzaje);

-    Pieczywo.

3)     I Ciepłe danie:  Vol’a vent z kurczkiem w sosie śmietanowo – grzybowym

4)     1 litr napoju zimnego (niegazowanego) na osobę.

5)     Kawa, herbata bez ograniczeń.

Zapraszamy serdecznie!