Oferta menu na KOMUNIE 2023
1) Obiad:
Rosół z makaronem;
ziemniaki, kluski śląskie;
4 gatunki mięs (2 sztuki na osobę- kotlet schabowy, pieczeń wieprzowa, rolada wołowa, filet z kurczaka w panierce serowej);
3 rodzaje surówek (buraczki, mizeria, surówka wiosenna).
2) Zimna płyta:
- 2 rodzaje sałatek
- 2 rodzaje mięs na zimno, tzatzyki;
- Półmisek wędlin;
- Tortille z dipami;
- Tymbalik z drobiu;
- Koreczki mieszane;
- Tartinki (mieszane kanapeczki z krakersów- 2 rodzaje);
- Pieczywo.
3) I Ciepłe danie: Vol’a vent z kurczkiem w sosie śmietanowo – grzybowym
4) 1 litr napoju zimnego (niegazowanego) na osobę.
5) Kawa, herbata bez ograniczeń.
Zapraszamy serdecznie!